DISCLAIMER

Deze website kan een link bevatten naar een of meerdere websites die door andere partijen
dan Erik Staal Communicatiemiddelenmaker worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Erik Staal Communicatiemiddelenmaker heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.
Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is beschermd op grond van het auteursrecht en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Erik Staal Communicatiemiddelenmaker.
De enige gebruikersinformatie die wordt opgeslagen, is het IP adres van waaruit deze site
wordt bezocht, de gebruikte browser, de geraadpleegde pagina’s en de datum en tijd van het
bezoek. Deze informatie wordt alleen gebruikt door Erik Staal Communicatiemiddelenmaker om een beeld te krijgen van de wijze waarop deze website wordt geraadpleegd. Op basis hiervan kan de site verder aan de behoeften van de gebruikers aangepast worden.
E-mail berichten van Erik Staal Communicatiemiddelenmaker zijn alleen bestemd voor geadresseerde(n). Gebruik door anderen is niet toegestaan. Indien u niet de geadresseerde bent, wordt u verzocht de verzender hiervan op de hoogte te stellen en het bericht te verwijderen. Door de elektronische verzending kunnen aan de inhoud van e-mails geen rechten worden ontleend.